|
Гости: 3 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 462, най-новият: sladuranata1 |
 |
|
 |
Търсъ Отиди на страница
[1]
2
3
|
|
| DesertFox | |
[ разширен/а ] Регистриран потребител #29Регистриран: сб ное 24 2007, 01:26 съобщения: 1553 | На некой да му идва в представите сайт, p2p програмка или нещо таквоз, от където да мога да си дръпна едно книжле, че го е отнямало, а ми се чете, но да си го купя е малко по-скъпо от колкото трябва? Книжлето е учебник, свързан с разни био нещица. Отплащам се с вира.
П.П. e-mule го пробвах, но май го няма и там.
[ Редактирано нд яну 31 2010, 04:53 ]
Wir sind das deutsche Afrikakorps ... Wir sturmen wie die Teufel hervor Versalzen dem Tommy die Suppe Wir fürchten nicht Hitze und Wüstensand ... Marschieren beim Takt unserer Trommel Vorwarts mit unserem Rommel...
| | Най-отгоре | |
| Nikola_7 | нд яну 31 2010, 05:23 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3984
| DesertFox написа ...
На некой да му идва в представите сайт, p2p програмка или нещо таквоз, от където да мога да си дръпна едно книжле, че го е отнямало, а ми се чете, но да си го купя е малко по-скъпо от колкото трябва? Книжлето е учебник, свързан с разни био нещица. Отплащам се с вира.
глей сега.
пишеш името на книжлето в търсачка, пишеш на една шапция разстояние след него torrent и вероятноста да излезе на до 15 страница р̀езко се покачва.
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
| DesertFox | нд яну 31 2010, 05:30 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #29 Регистриран: сб ное 24 2007, 01:26 съобщения: 1553
| Nikola_7 написа ... DesertFox написа ...
На некой да му идва в представите сайт, p2p програмка или нещо таквоз, от където да мога да си дръпна едно книжле, че го е отнямало, а ми се чете, но да си го купя е малко по-скъпо от колкото трябва? Книжлето е учебник, свързан с разни био нещица. Отплащам се с вира.
глей сега. пишеш името на книжлето в търсачка, пишеш на една шапция разстояние след него torrent и вероятноста да излезе на до 15 страница р̀езко се покачва. Да бе, ама на мен ми требе нещо различно, за което не бих се сетил и сам... Пробвах го отдавна, ако не беше нещо трудно за намиране нямаше да питам ;)
Wir sind das deutsche Afrikakorps ... Wir sturmen wie die Teufel hervor Versalzen dem Tommy die Suppe Wir fürchten nicht Hitze und Wüstensand ... Marschieren beim Takt unserer Trommel Vorwarts mit unserem Rommel...
| | Най-отгоре | |
| Nikola_7 | нд яну 31 2010, 05:46 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3984
| DesertFox написа ... Nikola_7 написа ... DesertFox написа ...
глей сега. пишеш името на книжлето в търсачка, пишеш на една шапция разстояние след него torrent и вероятноста да излезе на до 15 страница р̀езко се покачва. Да бе, ама на мен ми требе нещо различно, за което не бих се сетил и сам... Пробвах го отдавна, ако не беше нещо трудно за намиране нямаше да питам ;)
Не че ми е за бирата, щот пия ром, ама ако беше казал и как се казва книжлето ...
ПП Абе на мене редовно ми се случва да ми възлагат '' иди там - къде не знам и ми намери това какво не знам'', ма твоя случай има изгледи да ме затрудни дееба.
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
| DesertFox | нд яну 31 2010, 05:49 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #29 Регистриран: сб ное 24 2007, 01:26 съобщения: 1553
| on-line estimation and adaptive control of bioreactors. Ром да биде. Намерих от где да си я купя, ако я имаше на склад и имах 300 и кусур излишни в ингилизка валута... edit Имало я и по-евтино, ама пак не ми се дават 200 долара
[ Редактирано нд яну 31 2010, 05:49 ]
| | Най-отгоре | |
| fscommand | нд яну 31 2010, 07:18 | |
|
[ напъпил/а ] Регистриран потребител #292 Регистриран: нд окт 05 2008, 05:19 съобщения: 37
| Знам един култов сайт за е-литература, можеш да хвърлиш един поглед там - http://www.avaxhome.ru/ebooks . Късмет!
 | | Най-отгоре | |
| DesertFox | нд яну 31 2010, 07:20 | |
|
| Получаваш бира. Не че книжката я има, но може да изкопая нещо друго ентересно.
| | Най-отгоре | |
| cymen | нд яну 31 2010, 09:45 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #10 Регистриран: сб ное 24 2007, 09:41 съобщения: 1556
| гей
in hedgehogs we trust пък свободата, драги, е демокрация плюс алтернативни енергийни източници | | Най-отгоре | |
| DesertFox | нд яну 31 2010, 10:16 | |
|
| Mhm. Ама май шси остана прос гей, дееба...
| | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн фев 01 2010, 01:37 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| знам че е тъпо, ама добре ли пробвА с мулето? търсачката там е доста капризна- требе да подириш името в рзлични файлове (разширения) и по различни начини написано: точки и долни черти, в када и в сървъра; напрау ми се струва невъзможно да я няма в мулито
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| Quickshit | пн фев 01 2010, 01:49 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #48 Регистриран: нд ное 25 2007, 05:09 съобщения: 1319
| Aaaaaaaaaaa, Лисицо, нема да правиш генно модифицирани храни, че ше ода да протестирам срещу теб на площадо!
Shit's back and is hot like lava! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн фев 01 2010, 01:51 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Quickshit написа ...
Aaaaaaaaaaa, Лисицо, нема да правиш генно модифицирани храни, че ше ода да протестирам срещу теб на площадо!
Не мойш, нали промениха законо! Са мое да протестуираш у гурътъ или максимум у Борисовата!
| dragonfly | пн фев 01 2010, 04:21 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| вземи прочети " Алиса в страната на чудесата " вместо да се занимаваш с глупости. Тамън ще научиш нещо полезно
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн фев 01 2010, 04:24 | |
|
| му ха ха сетИх се за "едноетажна Америка" на ИЛИФИ ПЕТРОВ ( ) Там руснаците непрекъснато искаха да ходят в ТЕХАС, а когато отишли, разбрали че не се казвало ТЕХАС, а ТЕКХАС.
| dragonfly | пн фев 01 2010, 04:26 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| това не съм го чела, но обикновено се окзава,ч е совите не са това, което са
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|