|
Гости: 7 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 462, най-новият: sladuranata1 |
 |
|
 |
Черна година (да ви го туря) Отиди на страница
[1]
2
3
4
5
|
|
| bay_Spiridon | |
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539 | Ей го вна стихотворението все още не му знам автора:
Черна година- настръхнала, дните отминали- черни, Господи, глътчица въздух, Господи, светло доверие.
Зная, че чул си молитвата: светла любов ми изпрати тя ми помогна да литна- в птица превърна душата ми.
Светли архангели бродят в нежната нощ на жената искам да бъде свободен- котва да спусна в съдбата й.
Диша нощта като влюбена, влюбено дишам на глас: Господи, случи се чудо! Господи, аз ли съм аз?
Гледам- в очите й нежни: изгреви странни прииждат. Господи, светла надежда виждам в очите й, виждам.
Черна година- настръхнала, дните отминали- черни, дните сегашни- възкръсване, близост и светеща вечност
в нежната нощ на жената с дълго жадувана обич спускам над нея крилата си- нежна закрила от злото.
спускам над нея живота си. кръв й преливам от своята Светли архангели бродят в нашата нощ неспокойна
бавно целувам ръцете й, нейната гръд ненаситна.... Нощ за мъже и поети. Нощ- рождество и откритие.
Господи, случи се чудо: стене любимият глас, диша нощта като влюбена: Господи, аз ли съм аз?
Знам, че чул си молитвите: светла любов ни изпрати, ти ни помогна да литнем, ти ни изведе от мрака.
Светли архангели бродят, утрини светли вещаят. Господи, върнал живота ни, Господи, върнал ни в Рая.
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | вт фев 02 2010, 02:28 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Nikola_7 написа ...
Eдно от най-похотливите стихотворени, които съм чел
нали? пищнияТ: Ти защо си мислиш търсим автора?
| bonDage | вт фев 02 2010, 04:29 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #68 Регистриран: нд ное 25 2007, 03:42 съобщения: 1303
| тУри ни го, ама по майненски кой е авторът, се пита в задачата
Kichke, знаеш ли как може да си направиш такава нощ: като в оня виц - седи едно черно човече под една черна палма върху черния пясък на един черен остров и вика За чий х*й ми трябваше да ги паля тия автомобилни гуми.
Самтаймс люн, самтаймс уин, ен самтаймс - съмъртайм. | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | ср фев 03 2010, 06:25 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| bonDage написа ...
тУри ни го, ама по майненски кой е авторът, се пита в задачата
Kichke, знаеш ли как може да си направиш такава нощ: като в оня виц - седи едно черно човече под една черна палма върху черния пясък на един черен остров и вика За чий х*й ми трябваше да ги паля тия автомобилни гуми.
ми айде де! литератори!
| bonDage | ср фев 03 2010, 07:26 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #68 Регистриран: нд ное 25 2007, 03:42 съобщения: 1303
| Черният Паток!
| bay_Spiridon | ср фев 03 2010, 07:35 | |
|
| bonDage написа ...
Черният Паток!
му ха ха снощи във фенса на Петльов ден беше пълно с дебели, брадати, хеви-метъли с перуки и/или боядисани с полички и сутиени, като медицински сестри, феи, джинове и други и мъкнеха едни изкуствени бахури, единият, от които беше черен и дълъг къде 60 санта. Това "черния паток" много ми мяза на него.
пищнияТ: мдам, по- висок беше от мене.... Завидях!
| Barbonita | ср фев 03 2010, 08:50 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #66 Регистриран: нд ное 25 2007, 03:34 съобщения: 1703
| Спиро, избери си амплоа....това лиричното. или на бай ти Спиро, който всички знаем. Да знам и аз др.път като се видим кво да правя- ръцете ли да си давам да ми милваш или да си говорим за ебане.....
Лесна е определение за жена, притежаваща морала на мъж! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | ср фев 03 2010, 08:57 | |
|
| Хайде малко литературен анализ:
"бавно целувам ръцете й, нейната гръд ненаситна...."
ръцете й- запетайка- нейната гръз ненаситна- многоточие
не става въпрос точно за милване, но може да помилвам многоточието ти.
| bonDage | ср фев 03 2010, 09:00 | |
|
| Barbonita написа ...
Спиро, избери си амплоа....това лиричното. или на бай ти Спиро, който всички знаем. Да знам и аз др.път като се видим кво да правя- ръцете ли да си давам да ми милваш или да си говорим за ебане.....
важното е да даваш в гз
"нейната гръЗ ненаситна"...
| bay_Spiridon | ср фев 03 2010, 09:03 | |
|
| некои жени и многоточието могат да си го стягат колчем е гръЗ
| bonDage | ср фев 03 2010, 09:09 | |
|
| ема не може да ти произведе шоколад
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|