|
Гости: 2 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 465, най-новият: adler89 |
 |
|
 |
Честит 8-ми март Отиди на страница
[1]
2
3
4
|
|
| Enclaver | |
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #37Регистриран: сб ное 24 2007, 03:59 съобщения: 704 | Честит ви празник мили дами.Все така хубави и всичко най. И в духа на форума:Абе,днес жените пускат ли или не пускат.Все пак празник е.Трябва да почерпите 
Истинска депресия е тогава когато по време на мастурбация ви идват мисли за самоубийство... | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 08 2010, 07:56 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Enclaver написа ...
.....Абе,днес жените пускат ли или не пускат.....
Екцлавере, ще намериш отговора тук.
пищнияТ: Ба! Празникът на Клара Цеткин! Та тя дори не е приличала на жена
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 08 2010, 07:59 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| то всъщност най- интересната част я имаше и докато го постна, я махнаха безкрайно
Въпреки това бай ви Спиридоня успя да му нараи print screen [ image disabled ]
| dragonfly | пн мар 08 2010, 08:08 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| bay_Spiridon написа ... Enclaver написа ...
.....Абе,днес жените пускат ли или не пускат..... Екцлавере, ще намериш отговора тук. пищнияТ: Ба! Празникът на Клара Цеткин! Та тя дори не е приличала на жена ма верно не прилича на жена. Даже страшничка идва
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 08 2010, 08:24 | |
|
| видяхте ли разликата в инфото за 8 ми март?
| Niggy | пн мар 08 2010, 08:55 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #2 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:26 съобщения: 1126
| Видехме го. После нямало цензура в нета. Вярната информация веднага я махнаха.
A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects. Lazarus Long | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 08 2010, 09:31 | |
|
| това са ченгетата- супервайзори
| rambius | пн мар 08 2010, 09:36 | |
|
[ разработен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 10:16 съобщения: 3127
| Честит 8ми март, мили момичета!
[ image disabled ]
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| rambius | пн мар 08 2010, 09:36 | |
|
| До останалите простаци - така се прави бе. Подарява се букет, а не се фелесофства за уикипедия!
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 08 2010, 09:47 | |
|
| Nikola_7 написа ...
Аз по традиция предлагам само цветя в саксия. По тая причина съм само на пожелания и философия днеска.
ПП А! Също така ям и пия добре. Сърце не ми дава да откажа на колежките, като ме затрупват с храни и напитки.
Ако ти доде нанагорно- викни за помощ
| Nikola_7 | пн мар 08 2010, 10:01 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3998
| bay_Spiridon написа ... Nikola_7 написа ...
Аз по традиция предлагам само цветя в саксия. По тая причина съм само на пожелания и философия днеска.
ПП А! Също така ям и пия добре. Сърце не ми дава да откажа на колежките, като ме затрупват с храни и напитки.
Ако ти доде нанагорно- викни за помощ
Е ти колежки нямаш ли си?
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
| rambius | пн мар 08 2010, 10:35 | |
|
| Nikola_7 написа ... bay_Spiridon написа ... Nikola_7 написа ...
Ако ти доде нанагорно- викни за помощ Е ти колежки нямаш ли си?
Явно няма Милият Бай Спиридон, толкова красота има в него, а няма кой да я оцени!
| bay_Spiridon | вт мар 09 2010, 01:46 | |
|
| rambius написа ... Nikola_7 написа ... bay_Spiridon написа ... Nikola_7 написа ...
Ако ти доде нанагорно- викни за помощ Е ти колежки нямаш ли си? Явно няма  Милият Бай Спиридон, толкова красота има в него, а няма кой да я оцени! не "в него" а "по него"
пищнияТ: мхм, сега ако ше се убиждаме....
| dragonfly | вт мар 09 2010, 02:47 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| bay_Spiridon написа ... rambius написа ... Nikola_7 написа ... bay_Spiridon написа ... Nikola_7 написа ...
Ако ти доде нанагорно- викни за помощ Е ти колежки нямаш ли си? Явно няма  Милият Бай Спиридон, толкова красота има в него, а няма кой да я оцени! не "в него" а "по него" пищнияТ: мхм, сега ако ше се убиждаме.... мисля, че Рамбо те сваля тва си чист намек
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|