|
Гости: 3 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 465, най-новият: adler89 |
 |
|
 |
Манифест Отиди на страница
[1]
2
3
4
|
|
| Enclaver | |
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #37Регистриран: сб ное 24 2007, 03:59 съобщения: 704 | Манифест на мъжа (веднъж за винаги) с тайната надежда,че жените в този свят най-накрая ще разберат нещичко,макар и малко
Жено,девойко,годеницо,съпруго,приятелко и всички останали жени 1.Ако мислиш,че си дебела,не ме питай дали е така.Щом ме питаш най-вероятно знаеш отговора и не се чуди защо не искам да ти отговарям 2.Ако искаш нещо,най-простия начин да го получиш е да помолиш.Нека поясня.Ние мъжете сме много просто устроени.Не обичаме и не разбираме тънки завоалирани въпроси.Просто кажи какво има 3.Ако задаваш въпрос на който не очакваш отговор,не се учудвай ако чуеш отговор който НЕ си искала да чуеш 4.Ние сме просто конструирани.Ако поискам хляба,то това НЕ означава,че имам в предвид нещо друго.Това не е обвинение,че на масата няма хляб.Няма двойни значения и скрити обвинения 5.Ние сме просто конструирани.Няма смисъл да ме питаш за какво мисля.В 95 % от времето мислим за секс.Не,това не означава,че сме извратени.Просто това обичаме най-много 6.Не мисля за теб в 100 % от времето.И в това няма нищо лошо.Свиквай ако обичаш.И не ме питай за какво мисля.Сякаш си готова да говорим за политика,икономика,философия,футбол,пиене,риболов,цици,дупета или коли 7.Петък+събота+неделя=плюскане до припадък+приятели+телевизия+бира+кофти поведение.Това не можеш да го промениш.Нещо като приливите и отливите. 8.Ходенето по магазините никога,никога,ама никога не е било забавно и няма да бъде 9.Когато и да е,всяка дреха която покажеш ти стои добре.Кълна се! 10.Имаш достатъчно дрехи и обувки.Плачът в този случай е просто изнудване.Ако се докарам до просяшка тояга няма да ти докажа колко те обичам. 11.Мъжете имат максимум 3 чифта обувки.Как въобще може да ти дойде в главата мисълта,че бих могъл да знам кой точно от всичките 30 чифта които имаш ще си отива с тази пола 12.Прости отговори като ДА и НЕ обикновено са напълно достатъчни,без значение как и защо са зададени 13.Ако имаш проблем ме помоли да ти помогна,а не да седна и да ти съчувствам както всички твои приятелки.Ако не искаш помощ не ме занимавай с глупости 14.Главоболие което трае 8 седмици не е главоболие.Що не вземеш да идеш на лекар? 15.Ако се каже нещо двусмислено и някое от значенията може да те обезпокои или натъжи,то си избери другото значение. 16.Всички мъже виждат максимум 16 цвята.Прасковеното не е цвят,а плод 17.Така обичаме бира както вие обичате чанти.Това никога няма да го разберете.Ние също 18.Ако те питам "какво се е случило" и ти ми кажеш "не,нищо" то аз ще приема,че наистина нищо не се е случило и ще се държа така. 19.Не ме питай дали ми е хубаво да сме заедно.Хубаво ми е.Щото ако не ми беше хубаво отдааавна нямаше да ме има. 20.Правило номер едно при проявено неразбиране за каквото и да говорим:избирай най-простото обяснение Ние наистина сме устроени просто. Разкажи на колкото се може повече жени за този манифест,за да могат да разберат. Разкажи на колкото се може повече мъже за този манифест,за да разберат,че не са сами в своята борба
БЛАГОДАРЯ! (макар,че както вече казах почти нямам надежда някоя жена да разбере за какво се говори тук)
Истинска депресия е тогава когато по време на мастурбация ви идват мисли за самоубийство... | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | вт мар 09 2010, 04:20 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Когато кажа че тази жена ми е приятелка, това не означава че ми е гадже или че искам да спя с нея
пищнияТ: да бе, да!
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| dragonfly | вт мар 09 2010, 04:22 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| е че те тия неща повачето важат и за мъжете с пълна сила. Не разбирам целия тоя вой за кво йе
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | вт мар 09 2010, 04:28 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| dragonfly написа ...
е че те тия неща повачето важат и за мъжете с пълна сила. Не разбирам целия тоя вой за кво йе
да, има и такива мъже
| dragonfly | вт мар 09 2010, 04:31 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| най- точно казано е , че има и такива хора това с жените са такива, а мъжете онакива, отдавна е отживелица всичко си е до хора и камбанарии
| rambius | вт мар 09 2010, 02:18 | |
|
[ разработен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 10:16 съобщения: 3127
| dragonfly написа ...
всичко си е до хора и камбанарии
А клисарят кой е?
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| cataphractus | вт мар 09 2010, 03:12 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #89 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:00 съобщения: 244
| rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е?
За'що съм ти пък аз бе, чадо?
www.avtorat.com | | Най-отгоре | |
| rambius | вт мар 09 2010, 09:10 | |
|
[ разработен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 10:16 съобщения: 3127
| cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е? За'що съм ти пък аз бе, чадо?
Нищо само питах!
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| dragonfly | ср мар 10 2010, 02:38 | |
|
| rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е? за какво пък ти е клисар на теб ? имаш нужда от раздвижване на камбанките ли ?
| bay_Spiridon | ср мар 10 2010, 02:54 | |
|
| cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е? За'що съм ти пък аз бе, чадо? Ти ли си Квазимодо?
| dragonfly | ср мар 10 2010, 03:05 | |
|
| bay_Spiridon написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е? За'що съм ти пък аз бе, чадо? Ти ли си Квазимодо? ако той е квазимодо, би следвало да сме в Нотрдам много студено веее
| bay_Spiridon | ср мар 10 2010, 03:07 | |
|
| dragonfly написа ... bay_Spiridon написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ...
А клисарят кой е? За'що съм ти пък аз бе, чадо? Ти ли си Квазимодо? ако той е квазимодо, би следвало да сме в Нотрдам много студено веее Абе ако е в Нотр Дам, значи е у париж: да земе да прати некоя бутилка вино тогава!
| dragonfly | ср мар 10 2010, 03:08 | |
|
| то ше изфиряса това вино докато човека изобщо прочете поста
| bay_Spiridon | ср мар 10 2010, 03:20 | |
|
| ц! ще отлежи
| dragonfly | ср мар 10 2010, 03:22 | |
|
| някои и друг век дано вярваш в безсмъртието
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|