|
Гости: 6 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 465, най-новият: adler89 |
 |
|
 |
Радост голяма Отиди на страница
1
2
3
4
5
[6]
|
|
| cataphractus | пт мар 19 2010, 01:16 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #89 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:00 съобщения: 244
| rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика.
Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;)
www.avtorat.com | | Най-отгоре | |
| rambius | пт мар 19 2010, 01:18 | |
|
[ разработен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 10:16 съобщения: 3127
| cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика. Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;)
Ахам! Дето се вика дежа-вю.
П.С. Ма що па точно дежа-вю да се вика това не знам.
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| cataphractus | пт мар 19 2010, 01:21 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #89 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:00 съобщения: 244
| rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика. Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;) Ахам! Дето се вика дежа-вю. П.С. Ма що па точно дежа-вю да се вика това не знам.
По-скоро се вика тилипатия Пък и аз редактирах предното пост, така че вече е секънд вю
| rambius | пт мар 19 2010, 01:25 | |
|
| cataphractus написа ... rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика. Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;) Ахам! Дето се вика дежа-вю. П.С. Ма що па точно дежа-вю да се вика това не знам. По-скоро се вика тилипатия  Пък и аз редактирах предното пост, така че вече е секънд вю
Или се вика колективното съзнателно. Ма с повече пиене и телепатични умения се добиват
Ходи тихо, стъпвай меко, имаш лапи с възглавнички. Ти си горско животно, трябва да се криеш, в засади да дебнеш, лов да улавяш. Жълтите ти очи - нощем виждат. Черните ти уши - надалеко чуват. Дългите ти крака - предпазливо стъпват. | | Най-отгоре | |
| cataphractus | пт мар 19 2010, 01:49 | |
|
| rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика. Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;) Ахам! Дето се вика дежа-вю. П.С. Ма що па точно дежа-вю да се вика това не знам. По-скоро се вика тилипатия  Пък и аз редактирах предното пост, така че вече е секънд вю Или се вика колективното съзнателно. Ма с повече пиене и телепатични умения се добиват
Ъхъ! Скоро даже няма да те питам кога да бия камбаната
(няма емотиконки с тресящи се камбанарии, та затова е тоя устатко)
| rambius | пт мар 19 2010, 03:45 | |
|
| cataphractus написа ... rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... cataphractus написа ... rambius написа ... dragonfly написа ... Nikola_7 написа ... cataphractus написа ... dragonfly написа ... cataphractus написа ... Майсторка си, признавам ти! С една реплика ни обиди и двамата. е чак пък да съм ви обидила....не го изкарвай толкова на чест и достойнство аз ти давам съвет в крайна сметка, бяла и добра съм Да, ма аз ти исках координати, а не съвети Уговори се да ти два съветите на ушенце! ;) я го Колето какъв тарикат се извъди Ка'ктусе, какви координати ? Ех тоя Катафрактус беее! С една дума те нави. Ама те писателите са така - добре боравят с езика. Рамбо, ние учредихме нов спорт - синхронно постване. Трябва да направим и шампионат ;) Ахам! Дето се вика дежа-вю. П.С. Ма що па точно дежа-вю да се вика това не знам. По-скоро се вика тилипатия  Пък и аз редактирах предното пост, така че вече е секънд вю Или се вика колективното съзнателно. Ма с повече пиене и телепатични умения се добиват Ъхъ! Скоро даже няма да те питам кога да бия камбаната (няма емотиконки с тресящи се камбанарии, та затова е тоя устатко)
Ахахахаха, е ти ако чакаш на мен да биеш камбаните - ми те ще ръждясят докато дойде време 
| bay_Spiridon | пн мар 22 2010, 03:39 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| не знам Ка'ктуса и рамбо какво Синхронно Спамене могат да направят, ама има още много ляп да ядат
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| dragonfly | пн мар 22 2010, 03:42 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| тъй ми, като почнат синхронно да спамят из целия форум тогаа да си бият "камбанките "
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн мар 22 2010, 03:42 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| dragonfly написа ...
тъй ми, като почнат синхронно да спамят из целия форум тогаа да си бият "камбанките "
му ха ха
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|