|
Гости: 8 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 461, най-новият: Ceigeita86 |
 |
|
 |
Секс играчки? Отиди на страница
[1]
2
|
|
| bonDage | вт юли 27 2010, 07:10 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #68 Регистриран: нд ное 25 2007, 03:42 съобщения: 1303
| Както всички знаете, аз имам вкъщи Коцо.
Самтаймс люн, самтаймс уин, ен самтаймс - съмъртайм. | | Най-отгоре | |
| ICE | вт юли 27 2010, 07:54 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #25 Регистриран: сб ное 24 2007, 12:35 съобщения: 1485
| bonDage написа ...
Както всички знаете, аз имам вкъщи Коцо.
него Varta и Duracel не му требват
"No one can go back and make a brand new start. Anyone can start from now and make a brand new ending..." | | Най-отгоре | |
| bonDage | вт юли 27 2010, 07:58 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #68 Регистриран: нд ное 25 2007, 03:42 съобщения: 1303
| ICE написа ... bonDage написа ...
Както всички знаете, аз имам вкъщи Коцо.
него Varta и Duracel не му требват
Когато всички спят, Коцо ловува!
Самтаймс люн, самтаймс уин, ен самтаймс - съмъртайм. | | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | вт юли 27 2010, 07:58 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| Ето това е секс играчка.
[ image disabled ]
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| kichka | вт юли 27 2010, 09:12 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75 Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041
| Nikola_7 написа ... И сега ако някой знае на какво мирише това цветеее ... [ image disabled ] Бяла роза ще закичаааааааааааа..тя на шутка ще приличаа. Никола, ами хващай към морето.
Кичка е отлична ученичка  | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | чт юли 29 2010, 04:45 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| аз пък имам такава секс играчка: [ image disabled ]
[ Редактирано чт юли 29 2010, 04:46 ]
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | чт юли 29 2010, 05:12 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| bay_Spiridon написа ...
аз пък имам такава секс играчка: [ image disabled ]
Но кой от кой край е на играчката? 
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| Amazon | чт юли 29 2010, 05:43 | |
|
[ съзрял/а ] Регистриран потребител #47 Регистриран: нд ное 25 2007, 04:57 съобщения: 341
| Това го намерих на сайта дето го постна Кичето/кво съм търсил си е лично моя работа/ Цък и се смях се със сълзи - само забележете имената на устройствата, или както ги наричат в сайта "Анален разширител (Butt Plug)" . Ами няма такава простотия! Не ме разбирайте погрешно, не съм против аналният секс, ама такава гавра с женската анатомия я няма никъде. Предполагам, че за една жена въпросната страничка ще изглежда, както за една еврейка през 39-та би изглеждала реклама на затоплящ тялото крем с марка: "Nazi Utter Hot" - за да свиквате с крематориума!
[ Редактирано пт юли 30 2010, 12:50 ]
Гласовете ми говорят... Гласовете ме напътстват... Гласовете всички психиатри, карат с ужас да се кръстят
| | Най-отгоре | |
| kichka | пн авг 02 2010, 06:29 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75 Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041
| Amazon написа ... Това го намерих на сайта дето го постна Кичето/кво съм търсил си е лично моя работа/ Цък и се смях се със сълзи - само забележете имената на устройствата, или както ги наричат в сайта "Анален разширител (Butt Plug)" . Ами няма такава простотия! Не ме разбирайте погрешно, не съм против аналният секс, ама такава гавра с женската анатомия я няма никъде. Предполагам, че за една жена въпросната страничка ще изглежда, както за една еврейка през 39-та би изглеждала реклама на затоплящ тялото крем с марка: "Nazi Utter Hot" - за да свиквате с крематориума! Хм...тука вече аз ще се посмея Който трябва ...ще ме разбере.....
@Амазоне,гледната точка на жената и на мъжа е различна.
[ Редактирано пн авг 02 2010, 06:30 ]
Кичка е отлична ученичка  | | Най-отгоре | |
| jizel | чт авг 05 2010, 05:51 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #149 Регистриран: пт дек 07 2007, 03:40 съобщения: 947
| Amazon написа ... Това го намерих на сайта дето го постна Кичето/кво съм търсил си е лично моя работа/ Цък и се смях се със сълзи - само забележете имената на устройствата, или както ги наричат в сайта "Анален разширител (Butt Plug)" . Ами няма такава простотия! Не ме разбирайте погрешно, не съм против аналният секс, ама такава гавра с женската анатомия я няма никъде. Предполагам, че за една жена въпросната страничка ще изглежда, както за една еврейка през 39-та би изглеждала реклама на затоплящ тялото крем с марка: "Nazi Utter Hot" - за да свиквате с крематориума! ми не,хубаво е да има разнообразие във формата и мотива | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|