|
Гости: 6 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 461, най-новият: Ceigeita86 |
 |
|
 |
Секс играчки? Отиди на страница
1
[2]
|
|
| bay_Spiridon | пт авг 06 2010, 08:55 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Amazon написа ... Това го намерих на сайта дето го постна Кичето/кво съм търсил си е лично моя работа/ Цък и се смях се със сълзи - само забележете имената на устройствата, или както ги наричат в сайта "Анален разширител (Butt Plug)" . Ами няма такава простотия! Не ме разбирайте погрешно, не съм против аналният секс, ама такава гавра с женската анатомия я няма никъде. Предполагам, че за една жена въпросната страничка ще изглежда, както за една еврейка през 39-та би изглеждала реклама на затоплящ тялото крем с марка: "Nazi Utter Hot" - за да свиквате с крематориума! Що бе, една изтинска жена би трябвало да погледне на тези неща като на АКСЕСОАРИ, затова са им такива и имената. Това с аналните рзширители си е стара класика; сега по- са на мода Ларингсовите разширители. пищнияТ: откакто ги въведоха е много гот- стигам до трахеите без запиране по завоите и с минимум гадене от страна на дамата
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| Amazon | пт авг 06 2010, 06:59 | |
|
[ съзрял/а ] Регистриран потребител #47 Регистриран: нд ное 25 2007, 04:57 съобщения: 341
| kichka написа ...
Хахахах спомням си, как една приятелка беше ходила с мъжа си в секс шоп и си излязли със следните покупки: 1.Анален разширител 2.Анално дилдо за него-тънко и черно 3.Вибратор на нея-розов с много функции 4."Нещо", което напомняше комбинезон 5."Нещо"като чорапогащник за цялото тяло с дупка на гъза
Нека позная: Името на приятелаката ти е Жоро а любимият цвят на съпругът и е пепел от рози?
Гласовете: Минус 780 мъжки точки, заради факта че знаеш какъв цвят е "пепел от рози"!
Гласовете ми говорят... Гласовете ме напътстват... Гласовете всички психиатри, карат с ужас да се кръстят
| | Най-отгоре | |
| Amazon | пт авг 06 2010, 07:09 | |
|
[ съзрял/а ] Регистриран потребител #47 Регистриран: нд ное 25 2007, 04:57 съобщения: 341
| bay_Spiridon написа ... Amazon написа ... Това го намерих на сайта дето го постна Кичето/кво съм търсил си е лично моя работа/ Цък и се смях се със сълзи - само забележете имената на устройствата, или както ги наричат в сайта "Анален разширител (Butt Plug)" . Ами няма такава простотия! Не ме разбирайте погрешно, не съм против аналният секс, ама такава гавра с женската анатомия я няма никъде. Предполагам, че за една жена въпросната страничка ще изглежда, както за една еврейка през 39-та би изглеждала реклама на затоплящ тялото крем с марка: "Nazi Utter Hot" - за да свиквате с крематориума! Що бе, една изтинска жена би трябвало да погледне на тези неща като на АКСЕСОАРИ, затова са им такива и имената. Това с аналните рзширители си е стара класика; сега по- са на мода Ларингсовите разширители. пищнияТ: откакто ги въведоха е много гот- стигам до трахеите без запиране по завоите и с минимум гадене от страна на дамата Прав си Спиро, явно всички освен мен знаят как се използва и къде се ситюира аналният разширител с ключодържател на него и това ме поставя в малко неизгодна позиция.
Гласовете ми говорят... Гласовете ме напътстват... Гласовете всички психиатри, карат с ужас да се кръстят
| | Най-отгоре | |
| Vorux | нд авг 08 2010, 03:49 | |
|
[ разширен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 08:17 съобщения: 1962
| На връзката с ключовете, бе!!!
Du. Du hast. Du hast den schoensten Arsch der Welt. | | Най-отгоре | |
| kichka | пн авг 09 2010, 01:58 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75 Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041
| Amazon написа ... Нека позная: Името на приятелаката ти е Жоро а любимият цвят на съпругът и е пепел от рози? Гласовете: Минус 780 мъжки точки, заради факта че знаеш какъв цвят е "пепел от рози"! Хм...грешиш! Мъжът и е немец, и вече си имат едногодишно момченце.
Кичка е отлична ученичка  | | Най-отгоре | |
| cymen | пн авг 09 2010, 03:08 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #10 Регистриран: сб ное 24 2007, 09:41 съобщения: 1556
| тия са си мега изродени. затова негри, арапи и турци ще им онождат гертрудите. а такива като приятелката се радвам, когато заминават за някъде с еднопосочен.
in hedgehogs we trust пък свободата, драги, е демокрация плюс алтернативни енергийни източници | | Най-отгоре | |
| cymen | пн авг 09 2010, 03:10 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #10 Регистриран: сб ное 24 2007, 09:41 съобщения: 1556
| а и какъв чак толкова уй има тоя немец, че женската трябва да седи намсиколко време със завряна в гъза пръчка. то верно има некви бая тесни...
in hedgehogs we trust пък свободата, драги, е демокрация плюс алтернативни енергийни източници | | Най-отгоре | |
| cymen | пн авг 09 2010, 03:35 | |
|
| епа, то верно си е тяхна работа и квото искат да си завират, ма барем малко момински свян да има.
| Nikola_7 | пн авг 09 2010, 05:31 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3975
| kichka написа ... Nikola_7 написа ...
И работи ли още?
Не знам...аз момински свян не ползвам.
А какъв ползваш или с какво си го заменила?
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|