|
Гости: 5 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 461, най-новият: Ceigeita86 |
 |
|
 |
И да се къпете.. Отиди на страница
[1]
2
|
|
| kichka | |
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041 | Не е лошо да получим цялата фирма следният мейл от секретарката, а? Чистех си пощата и го изрових.
Колеги,
Имам задачка да ви драсна няколко напомнящи реда за това какви са хигиенните правила за работещите в ХХХХХХХХ, а именно: 1. Да не забравяме що е то шауър гел, боди лоушън и въобще шауър! Косата също, да не вземете да забравите.... Най-добре е вечер за релакс и сутрин за рефрешване. Колеги, трябва си РЕДОВНО БАНЕНЕ! Капиш!? 2. Перете си дрехите и си ги сменяйте редовно! 3. Яденето на миризливи храни е абсолютно забранено! След всяка ваша оперативка заседателната мирише на умрели порки и порове! Това лук, чесън и лютиви и пикантни неща, примесени с алкохол, убиват всичко женско в мен! Аз както и да е, мислете за хората, които влизат в офиса! Не може да се излагаме пред чужденците! Дъвката не може да убие смрадта, не се самозалъгвайте ..... 4. Хранете се с леки храни, хем е полезно, хем няма да усмъртявате хората около вас..... 5. Ходете на зъболекар! Мийте си редовно зъбите, дори и по време на работа! 6. Ползвайте парфюми, но само на чисто, иначе става АДско! 7. Друго не се сещам, освен хеви метъл и не забравяйте гореспоменатото.
Ваша, Събка
Кичка е отлична ученичка  | | Най-отгоре | |
| dragonfly | вт юли 27 2010, 05:42 | |
|
[ разработен/а ] Регистриран потребител #3 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:55 съобщения: 3951
| за чорапите нищо не е казано, защото има някои, които миришат и през обувките
 Животът е прекрасен! Особено ако правилно си избереш антидепресантите...
Не страдам от психично разстройство – наслаждавам му се! | | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | ср юли 28 2010, 01:17 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| kichka написа ...
Не е лошо да получим цялата фирма следният мейл от секретарката, а? Чистех си пощата и го изрових.
Колеги,
Имам задачка да ви драсна няколко напомнящи реда за това какви са хигиенните правила за работещите в ХХХХХХХХ, а именно: 1. Да не забравяме що е то шауър гел, боди лоушън и въобще шауър! Косата също, да не вземете да забравите.... Най-добре е вечер за релакс и сутрин за рефрешване. Колеги, трябва си РЕДОВНО БАНЕНЕ! Капиш!? 2. Перете си дрехите и си ги сменяйте редовно! 3. Яденето на миризливи храни е абсолютно забранено! След всяка ваша оперативка заседателната мирише на умрели порки и порове! Това лук, чесън и лютиви и пикантни неща, примесени с алкохол, убиват всичко женско в мен! Аз както и да е, мислете за хората, които влизат в офиса! Не може да се излагаме пред чужденците! Дъвката не може да убие смрадта, не се самозалъгвайте ..... 4. Хранете се с леки храни, хем е полезно, хем няма да усмъртявате хората около вас..... 5. Ходете на зъболекар! Мийте си редовно зъбите, дори и по време на работа! 6. Ползвайте парфюми, но само на чисто, иначе става АДско! 7. Друго не се сещам, освен хеви метъл и не забравяйте гореспоменатото.
Ваша, Събка
Таа ми стана идол, явно проблема е широко разпространен из Българските ширини, Ганьо е навсЕкаде!
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | ср юли 28 2010, 03:35 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| kichka написа ... Bate_Goiko написа ...
Таа ми стана идол, явно проблема е широко разпространен из Българските ширини, Ганьо е навсЕкаде!
На мен ми е идол отдавна... Събка e голяма!
Дай сега и една нейна гола снимка да видим.
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| kichka | ср юли 28 2010, 04:20 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75 Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041
| Bate_Goiko написа ... kichka написа ... Bate_Goiko написа ...
На мен ми е идол отдавна... Събка e голяма! Дай сега и една нейна гола снимка да видим. В офиса им разказах за теб и сега се спукват да ми пращат голи снимки, за да ти ги препратя Най дългокраките и цицорестите даже искат лична среща.....направили са плакат, на който пише ГОЙКО със златни букви. На Събка съпругът...и той взе да пита
| Bate_Goiko | ср юли 28 2010, 04:25 | |
|
| kichka написа ... Bate_Goiko написа ... kichka написа ... Bate_Goiko написа ...
На мен ми е идол отдавна... Събка e голяма! Дай сега и една нейна гола снимка да видим. В офиса им разказах за теб и сега се спукват да ми пращат голи снимки, за да ти ги препратя Най дългокраките и цицорестите даже искат лична среща.....направили са плакат, на който пише ГОЙКО със златни букви. На Събка съпругът...и той взе да пита
Това е съвсем нормално, ако мислиш, че ще ме учудиш с тази информация. Подреди и картотекирай снимките със имена, мерки, години и социален статус и пращай.
| Nikola_7 | ср юли 28 2010, 05:10 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3975
| А'е Гойко, как ще реагираш, ако някой ден ти се звънне на звънеца, отвориш и те налитат 10-15 девойки с недвусмисленото намерение да те ебът? Ма не такива дето ща питат искаш ли, кога и т.н. , ми такива дето те хващат от вратата за колана, отгащват те и те почват, без никакви предисловия и алабализми. Че ще са и много ...
[ Редактирано ср юли 28 2010, 05:11 ]
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
| kichka | ср юли 28 2010, 05:34 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #75 Регистриран: пн ное 26 2007, 02:24 съобщения: 5041
| Nikola_7 написа ...
А'е Гойко, как ще реагираш, ако някой ден ти се звънне на звънеца, отвориш и те налитат 10-15 девойки с недвусмисленото намерение да те ебът? Ма не такива дето ща питат искаш ли, кога и т.н. , ми такива дето те хващат от вратата за колана, отгащват те и те почват, без никакви предисловия и алабализми. Че ще са и много ...
Ех........мечтатели Ако не се лъжа, ако не се възбуди....няма как да...таковата. Ако ли пък се възбуди...значи му е ок.
Горките вие, много ми е мъчно за вас! Всеки ден ви се налага да отбивате нападенията на хиляди девойки
| Bate_Goiko | ср юли 28 2010, 05:36 | |
|
| Nikola_7 написа ...
А'е Гойко, как ще реагираш, ако някой ден ти се звънне на звънеца, отвориш и те налитат 10-15 девойки с недвусмисленото намерение да те ебът? Ма не такива дето ща питат искаш ли, кога и т.н. , ми такива дето те хващат от вратата за колана, отгащват те и те почват, без никакви предисловия и алабализми. Че ще са и много ...
Ще въдворя ред и ще раздам номера, че ред трябва да има. Иначе толкова много девойки като почнат заедно, аз мога да стана излишен още в началото. Колкото и да ми се иска, един кур имам дейба и един език.
| kichka | ср юли 28 2010, 09:51 | |
|
| Bate_Goiko написа ... Nikola_7 написа ...
Ще въдворя ред и ще раздам номера, че ред трябва да има. Иначе толкова много девойки като почнат заедно, аз мога да стана излишен още в началото. Колкото и да ми се иска, един кур имам дейба и един език. Аз пък ти пожелавам да звънне тя, дето ще те накара доброволнп да се откажеш от останалите 100
| Amazon | ср юли 28 2010, 06:17 | |
|
[ съзрял/а ] Регистриран потребител #47 Регистриран: нд ное 25 2007, 04:57 съобщения: 341
| kichka написа ... Bate_Goiko написа ... Nikola_7 написа ...
Ще въдворя ред и ще раздам номера, че ред трябва да има. Иначе толкова много девойки като почнат заедно, аз мога да стана излишен още в началото. Колкото и да ми се иска, един кур имам дейба и един език. Аз пък ти пожелавам да звънне тя, дето ще те накара доброволнп да се откажеш от останалите 100 Метър и деветдесет и пет мускулест травестит с окосмени гърди тип 1000, или "горилите плачат от завист" облечен само по розЪвки маратонки, държащ проскубана маргаритка в терминален стадий на завяхване в огромният си спорадично притреперващ поради романтиката на момента и сподавените чувства огромен десен юмрук, палави пламъчета в лявото око - дясното затворено от огромна синина и усмихващ се със сладката усмивка на булдог преял със сметана.
[ Редактирано ср юли 28 2010, 06:18 ]
Гласовете ми говорят... Гласовете ме напътстват... Гласовете всички психиатри, карат с ужас да се кръстят
| | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | чт юли 29 2010, 12:50 | |
|
| Amazon написа ... kichka написа ... Bate_Goiko написа ... Nikola_7 написа ...
Ще въдворя ред и ще раздам номера, че ред трябва да има. Иначе толкова много девойки като почнат заедно, аз мога да стана излишен още в началото. Колкото и да ми се иска, един кур имам дейба и един език. Аз пък ти пожелавам да звънне тя, дето ще те накара доброволнп да се откажеш от останалите 100 Метър и деветдесет и пет мускулест травестит с окосмени гърди тип 1000, или "горилите плачат от завист" облечен само по розЪвки маратонки, държащ проскубана маргаритка в терминален стадий на завяхване в огромният си спорадично притреперващ поради романтиката на момента и сподавените чувства огромен десен юмрук, палави пламъчета в лявото око - дясното затворено от огромна синина и усмихващ се със сладката усмивка на булдог преял със сметана.
Е хайде не с лошо.
| Bate_Goiko | чт юли 29 2010, 01:39 | |
|
| kichka написа ... Bate_Goiko написа ... Nikola_7 написа ...
Ще въдворя ред и ще раздам номера, че ред трябва да има. Иначе толкова много девойки като почнат заедно, аз мога да стана излишен още в началото. Колкото и да ми се иска, един кур имам дейба и един език. Аз пък ти пожелавам да звънне тя, дето ще те накара доброволнп да се откажеш от останалите 100
Е хайде де, откога я чакам.
| cymen | чт юли 29 2010, 03:29 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #10 Регистриран: сб ное 24 2007, 09:41 съобщения: 1556
| аве, първо ми е много весело как сички се смятат за много чистички и гигиенични. все некое другарче осмърдява нещата. и това с къпането всеки ден е супер смешно, забелязвам че баш природно надарени смърдели го практикуват. безрезултатно.
in hedgehogs we trust пък свободата, драги, е демокрация плюс алтернативни енергийни източници | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|