|
Гости: 7 Регистрирани: 0 На тази странница: 1 Регистрирани: 461, най-новият: Ceigeita86 |
 |
|
 |
И да се къпете.. Отиди на страница
1
[2]
|
|
| Bate_Goiko | чт юли 29 2010, 03:35 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| cymen написа ...
аве, първо ми е много весело как сички се смятат за много чистички и гигиенични. все некое другарче осмърдява нещата. и това с къпането всеки ден е супер смешно, забелязвам че баш природно надарени смърдели го практикуват. безрезултатно.
хахахахахаах абе барем някои познаваме дезодоранта 
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | чт юли 29 2010, 04:21 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Он- дезедорандо
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| Amazon | чт юли 29 2010, 07:57 | |
|
[ съзрял/а ] Регистриран потребител #47 Регистриран: нд ное 25 2007, 04:57 съобщения: 341
| Nikola_7 написа ...
Абе прав е Цимента
Може и да прав, но е неетичен. Това че е генетично съвършен и не излъчва феромони, не му дава право да се подиграва с обикновените хорица на които ни се налага чат-пат да се къпем, за да се чувстваме във форма.
Гласовете ми говорят... Гласовете ме напътстват... Гласовете всички психиатри, карат с ужас да се кръстят
| | Най-отгоре | |
| Vorux | пт юли 30 2010, 12:47 | |
|
[ разширен/а ]  Регистриран: сб ное 24 2007, 08:17 съобщения: 1962
| Amazon написа ... Nikola_7 написа ...
Абе прав е Цимента
Може и да прав, но е неетичен. Това че е генетично съвършен и не излъчва феромони, не му дава право да се подиграва с обикновените хорица на които ни се налага чат-пат да се къпем, за да се чувстваме във форма. Абе, и това е вярно, но не съвсем. Първо на първо, не е неетичен, а е гей. Второ на второ, не е генетично съвършен, а е змия и затова не се поти. Трето на трето, човек трябва да се къпе веднъж на коледа и веднъж на великден. Иначе се вмирисва.
Du. Du hast. Du hast den schoensten Arsch der Welt. | | Най-отгоре | |
| Bate_Goiko | пт юли 30 2010, 08:18 | |
|
[ отворен/а ] Регистриран потребител #53 Регистриран: нд ное 25 2007, 06:53 съобщения: 675
| Nikola_7 написа ...
Мдам, смятам днеска да отскоча до село и даже да взема да си направя едно къпане.
У ряката.
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...  | | Най-отгоре | |
| Niggy | пт юли 30 2010, 12:29 | |
|
[ шавлив/а ] Регистриран потребител #2 Регистриран: сб ное 24 2007, 05:26 съобщения: 1126
| Аз пък на тази Събка ще й представя една проста сметка. Чифт бельо - 5 лева (евтино). Нужни са поне 3-4 чифта - 20 лева Чифт чорапи левче (евтини) Пак трябваат няколко чифта - 3 лева Дездоранти, душ-гелово и прочее - 20 лева
А 20 броя щипки за пране и репсективно за нос струват 2 лева и могат да се ползват доживот. Моментално да се въведе по-икономичното решение. В тази кризи всеки разход е излишен!
A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects. Lazarus Long | | Най-отгоре | |
| veseliak | чт авг 05 2010, 03:07 | |
|
[ разширен/а ] Регистриран потребител #95 Регистриран: вт ное 27 2007, 09:37 съобщения: 2289
| Niggy написа ...
Аз пък на тази Събка ще й представя една проста сметка. Чифт бельо - 5 лева (евтино). Нужни са поне 3-4 чифта - 20 лева Чифт чорапи левче (евтини) Пак трябваат няколко чифта - 3 лева Дездоранти, душ-гелово и прочее - 20 лева
А 20 броя щипки за пране и репсективно за нос струват 2 лева и могат да се ползват доживот. Моментално да се въведе по-икономичното решение. В тази кризи всеки разход е излишен!
Но никога не забравяай, че ВСЕКИ ХОД Е РАЗХОД!!!
Life is short and hard like a body-building elf!!! | | Най-отгоре | |
| bay_Spiridon | пн авг 09 2010, 06:26 | |
|
[ разпоретина ] Регистриран потребител #81 Регистриран: пн ное 26 2007, 06:25 съобщения: 6539
| Niggy написа ...
Аз пък на тази Събка ще й представя една проста сметка. Чифт бельо - 5 лева (евтино). Нужни са поне 3-4 чифта - 20 лева Чифт чорапи левче (евтини) Пак трябваат няколко чифта - 3 лева Дездоранти, душ-гелово и прочее - 20 лева
му ха ха сетих се за перифраз на една реклама: пакетче презервативи: 4.50лв. диафрагма: 5.00лв. (примерно) противозачатъчни: 20лв. ЕБАНЕ В ГЪЗЪ- БЕЗЦЕННО, за всичко друго има Mastercard
Живото не йе за лабави ора | | Най-отгоре | |
| Nikola_7 | сб авг 14 2010, 09:02 | |
|
[ разработващ/а ] Регистриран потребител #122 Регистриран: пт ное 30 2007, 05:31 съобщения: 3975
| Изпращам ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот. Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал. Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички.. И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо... Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир..
Когато се изчерпят всички вероятни възможности - остават невероятните ... _________________ Некой ора са от село, на други - селото мги е у сръцето и нема маиняне от там!
 | | Най-отгоре | |
Редактори: badmin, Vorux, rambius, pink_devil
|
|